Mun oli tarkoitus kirmata Meriharjuun aamusta, mut en sit mennyt :D Pääsin Vuosaareen asti mut sit tuli ongelmia kyydityksen kanssa, joten tutustuin paikalliseen kauppakeskukseen ja metroilin sit takas Kamppiin H:ta ja L:ää vastaan. Käytiin ostamassa vähän ruokaa ja sit köröteltiin metrolla Ruoholahteen koska käveleminen on luusereille jne ja metro kerran kulki...! Ohjelmassa siis Finnish Metal Expo -messut eli tuttavallisemmin FME. Kierreltiin haalimassa ilmaista tavaraa ja juotavaa ja kartoittamassa paikkaa ynnä muuta tämmöstä normaalia messukäyttäytymistä. J soitti jossain vaiheessa että on nyt Ruoholahdessa tulossa ja että voidaanko etsiä jostain laastaria... :D Käytiin sit EA-pisteessä mut kun J tuli ni todettiin että tota joo, mee ite hakemaan laastaris. Se oli viiltäny sormensa Ruoholahden metriksen vessan peiliin ja oli aika syvä viilto, joten J ja L lähti EA-pisteelle ja mä ja H jäätiin jonottamaan narikkaan J:n tavaroiden kanssa. Bongattiin Nightwishin rumpali Jukka ja S ja L kävi moikkaamassa, mä ja H ei jaksettu :D

Pelattiin jollain kojulla pöytäfutista niin kauan että H voitti +1 lipun haluamalleen keikalle Nosturiin ja muuta mukavaakin tehtiin kuten viskottiin tennispalloja että saatais jotain jännää. Ei voitettu :D Tsekkailtiin että missä ja milloin on nimmarisessioita ja istuttiin junnaamassa kakkossalin pöytien ääressä kun väsytti. Siellä oli illalla luvassa Pearlin rumpaleiden nimmarisessio, eli Mikko ja Sonatan Tommy ja muutama muu tylsempi tapaus, niinku joku Jussi69 ja Children of Bodomin rumpali. Joskus ennen sitä käytiin vielä livepuolella tsekkaamassa miltä näyttää ja bongattiin moskovalainen Evgenia, joka pitikin bongata! Evillä vahvistettuna suunnattiin uudelleen Pearlin tiskille, ja sieltä sai Nightwish-kortsuja jotka oli aikas cool :D Paketissa lukee ohjeet: "Seek her, seduce her, tame her." Linda bongas Nightwishin managerin Ewon ja meni moikkaamaan, me muut valloitettiin yks pöydänpääty ja juteltiin kummia. Vähän ennen kun sessio alko ni noustiin seisomaan ja asetuttiin asemiin, ja eikös sieltä kohta marssinutkin rivi rumpaleita paikalle! Moikattiin Mikkoa ja kutsuttiin sitä nimellä Kuuskoski-Vikatmaa, niin kuin se on neuvonut, ja kerrankin se melkein ainakin tajusi mistä on kysymys ja moikkas vaan takas. Asettu sit istumaan toiseen päähän pöytää joten haettiin ensin Tommyn nimmarit ja tungettiin sit Mikon luo härpättämään. Häsellettiin normaaleja, ja kävi ilmi että se sika ei muista kaiken tämän ajan jälkeenkään meidän nimiä! :'D "Etsä oikeesti muista :O" "En, sori... Teidän pitäis käydä enemmän keikoilla ni jäis mieleen!" no sit tietty piti todeta että kukakohan on vähiten paikalla Kengukeikoilla, me vai se ja kyllä se sit älys näyttää nololta. Kerrottiin sit sille vähän nimiä, paitsi että mä sit sanoin että kirjota sillä nimellä minkä muistat ja nyt mulla on sit nimmari jossa lukee "Olaville", ja kun pyysin myös laukkuun jossa oli jo ennestään Tommyn ja Rasmusten nimmarit ni Mikko ilmotti "mä piirrän tähän kirkkoveneen" ja totesin että anna palaa ja niinhän se sit piirs, tosin modernin version niin kuin se itse sanoi, eli "airottoman", minkä lisäks kirjoitti nimmarin sijaan E K-V. Kiitti vaan! J:n se nimes Kaleviksi, eli selvästi me ollaan sit jotain sukua.

Jätettiin Mikko muiden armoille ja kipitettiin pois, koko bändin sessioon oli nimittäin enää tunti aikaa joten piti mennä jonottamaan EMP:n ständille! Istahdettiin siihen mihin käskettiin jonon aluksi ja joku järkkäri tuli aika pian meitä "valvomaan" joten heitettiin sit läppää sen kanssa koko aika tyyliin "onks sulla siks noi korvatulpat että kestät sit kun me aletaan kirkua kun nähdään meidän niinq... idolit?!?11?!11+!?" Hahaa, hauska järkkäri oli. Solmittiin myös tyttöjen kanssa ovela plan esitellä ittemme jätkille tyyliin "moi oon Sanni, kiva tavata viimein kun oot niin mun idoli!!!1" kun on kerran vähän pärstäkerrointa kertynyt. Samoin oli kertynyt muutakin, nimittäin porukkaa meidän taakse! :O Varttia vaille 9 pojat sitten marssi jonossa pöydän taakse ja me kirmattiin ensimmäisinä sanomaan hei. Ensin sit Eicca, kättelin just silleen moi oon Sanni ihana tavata näin ENSIMMÄISTÄ KERTAA ja Eicca vastas että hei vaan, mä oon Eicca kiva tavata joo. Mikä noita vaivaa noita julkkiksia, tai siis ihan oikeesti kai mä nyt tiedän ketä ne on jos kerran meen silleen jee nimmari! :'D No, Eican naamasta näki että se pohti että enkö mä muka oo nähny aikasemmin tätä tyttöä... pyysin sitä skriivaamaan nimensä mun laukkuun ja Perttu alko vierestä kirjoittaa siihen omaansa ja hitto kun tajusin vasta myöhemmin että ois pitäny heittää et "hei kuka sano että haluun sun nimmarin?" nojoo, kättelin sit Pertunkin silleen "moi oon Sanni kiva tavata näin EKAA KERTAA" ja se vaan hymähteli että joo näinpä. Mikkoa kättelin kanssa että hauska tavata ja se yritti sanoa että moi taas mut puhuin sen kumoon ja se näytti vähän kummastuneelta ni piti sit lisätä että tää ei oo hei vittuilua ja se vastas tyyliin "jo salee" sit lisäsin vielä että en sit haluu sun nimmaria eikä mulla ollu laukku esilläkään. Sitten tapahtui jotain kummallista! Evillä oli kuva mihin se halus nimmarit, ja se kuva oli suorittanut pöydän yli liitämisen nopeammin kuin Ev ja oli jo Paavolla kun Ev oli vasta Pertun kohdalla. Mä juttelin edelleen Mikolle ni Paavo lopetti L:n kanssa juttelun kysyy että "Sanni hei onks tää sun?" ja olin ihan että "täh, ei, mut miksi sä tiedät mun nimen?" ja se hymähti jotain että "eihän sitä voi olla tietämättä" ja olin ihan että mitäääh, apua miksi? Koska ei Paavon pitäis tietää! No, typerryin tästä pahasti ja pyysin vaan nimmarin laukkuun ja kysyin saanko halauksen ja kyllähän se sopi, mun piti vaan tehdä semmoinen hirvee roippaaminen pöydän yli ja nitkautin selkäni kun Paavo halas niin tiukasti :D Mut ei se mitään kun halaus oli niin hyvä! Sit vaan viimeiset jeejee hauskaa keikkaa toivotukset ja juostiin ohi koko piiiiiitkän jonon katsomaan että saatais hyvät paikat lavan edestä.

Ev, H ja L jäi sinne ja me lähdettiin J:n kanssa vessaan ja takas EMP:n ständille koska haluttiin myös Sonatan poikien nimmarit vaikka sitten hyvien keikkapaikkojen uhallakin :D Siinä kun oli vaan 45min Apojen alkamiseen siitä kun Sonata alotti! No, siellä oli jo hirvee jono odottamassa Sonataa, mut koska meillä oli hätätilanne, oltiin ilkeitä ja mentiin jonon ekojen luo kun ne oli puolituttuja (eli tavattu edellisenä iltana Tampereella) ja jäätiin niiden seuraan, kun se oli niille ihan fine :D Ja, no, saatiin sit nimmarit ekoina. Mut oltiin tosi nopeita. "Moi Tommy, sulta saatiinkin jo nimmarit et jeejee hyvää keikkaa vaan." "Moi Marko, saanko tohon laukkuun nimmarin jee kiva kiitos hauskaa keikkaa." "Moi Henkka, saanko nimmarin jee kiitos hyvää keikkaa jee!" "Tony! Mä unohdin sen dvd:n kotiin, anteeeks!" "Ei se mitään, lähetä se vaikka postissa, se osoite on netissä" "okei jee nimmarin saanko tohon kiva kiitos mahtavaa keikkaa" "Elias! Melkein nähtiin eilen jee mut sit sä karkasit." "Joo mun taksi tuli ja..." "joo siis ei ollut valitus, vaan toteamus saanko laukkuun nimmarin kiva kiitti vetäkää mahtava keikka, moikka!" Ja sit juostiin ja päästiin toiseen riviin tyttöjen luo!

Ja sitten alkoikin keikka. Joka oli oikeastaan aika tylsä. Tai siis olihan se hyvä keikka ja jee, mut about samat spiikit ja sama settilista kun aina ennenkin ja painava laukku olkapäällä ja snyy. Keikan kyl pelasti ehdottomasti uusi nimetön biisi, jossa Mikko soitti kontrabassoa! Se oli kaunis kappale. Meni tosin sen alku vähän ohi kun sitä ennen soittivat Betrayalin ja joku tyttö pyörtyi siinä edessä, joten oli vähän sählinkiä kun koko yleisö yritti tiivistää että se sai happea ja paarit pääs sen luo ja niin, kun eihän sitä tajunneet kun lähellä olevat että mistä oli kyse ja muut kauempana olivat vaan silleen että mitä siinä tönitte. Mutta että semmosta. Kiva keikka oli, kivasti taas tuli flirttailtua Paavolle as usual ja sitä rataa jee. Ja sen verran tuli riehuttua että keikan jälkeen oli kuolo lähellä, joten päätin että Sonatan näkee kauempaakin ja nyt tarvitsee juotavaa. J jäi eteen, me muut suunnattiin anniskelualueelle ostamaan vettä ja sit hetkeks istumaan parvelle. Tultiin takas alas ennen kun Sonata aloitti ja luikerreltiin niin eteen kun päästiin, ja en tiedä H:sta ja L:stä mutta mulla oli tosi kivaa! Oltiin niin kaukana lavasta et siellä seiso kaikki muut, siis vaan seiso ja kuunteli, eli mulla oli ihan omat bileet kun riehuin ja lauloin mukana :D Sen jälkeen sit narikkaan ja kamat kasaan ja ulos! Kello oli kai jotain puol kolme ja ulkona oli hirvee lumimyrsky. Mut koska mikään ei enää kulkenut, käveltiin urheasti keskustaan vastatuulessa! Napattiin matkalta mukaan Steissiä etsivä japanilaistyttö, ja Kampin kohdalla sanottiin heihei H:lle ja L:lle jotka lähti bussilla kotiin. Me muut suunnattiin steissille, jätettiin japsityttö odottamaan junaa ja napattiin yöbussi. Neuvottiin Eville että miten se pääsee bussilta hotellille ja mentiin J:n kanssa niille ja unta palloon.... Sitä riittikin sit iltapäivään asti ;D