Pitihän sitä kaiken helinän ja tipetiptapin vastapainoksi saada kuulla vähän hyvää joulumusiikkia. Ensin näytti siltä että eipä oo oikeen kukaan tulossa kaveriks, mut loppujen lopuksi ihmisiä ilmaantui :D L tuli jo edellisenä päivänä Helsinkiin (ja kävi katsomassa lauantain keikan), ja suunnattiin sunnuntaina alkuillasta keskustaan. Bongattiin S Kampista ja ehdittiin käydä kaupassa ostamassa evästä ennen kun J kapusi metrosta maanpinnalle. Ovet aukes just, joten UKkadulla oli hitusen jonoa, mutta melko nopeasti päästiin sisään lämmittelemään, ja narikkarahatkin löytyi. Etenkin L tahtoi eteen, joten odoteltiin sit jonossa että salin ovet aukenisi, eikä liiemmin käytetty hyväksemme baarin tarjoomuksia. Erkka kuljeskeli siitä ohi ja kävi rupattelemassa L:n kanssa. Kun saliin pääsi, löydettiin itsemme jostain 2.-3. rivin tuntumasta ja se oli oikein hyvä paikka.


Ensimmäisenä lauteille kiipes J. Ahola nahkahousuissaan. Mä olin saanut uuden kameran, ja piti sitten sihtailla sillä keikkakuva-asetuksia kohdalleen ja siihen nahkahousut oli sopiva kohde ;) Kyllä mulla kuvattavaa riitti myös muissa herroissa, joulun sanomaa kun olivat jakamassa Aholan lisäksi ah niin ihana J-P Leppäluoto, Tony Kakko, Marco Hietala ja ennestään tuntemattomat suuruudet Ilja Jalkanen ja Anthony Parviainen. Sit oli kans pari joita en ois jäänyt kaipaamaan, eli Ari Koivunen ja tyyppi jonka nimeä en muista, köh :D Oltiin ihan täpinöissä J:n ja S:n kanssa (L kun oli jo nähnyt kaiken ennestään) kun Anthony kiipes lauteille, se oli semmonen vajaa 160cm pystytukka. Ristittiin se hevihobitiksi. Samoin Ilja Jalkanen teki vaikutuksen vetämällä niin asenteellisen Nissepolkan ettei mitään rajaa. Sehän on sittenkin ihan hyvä biisi! :D Myös J. Aholan esittämä "En etsi valtaa loistoa" herätti hilpeyttä, kun Teräsbetonin biisien sanoma on yleensä vähän toinen kuin "rauhaa päälle maan." Viimeisenä kuultiin Ave Maria Tony Kakon esittämänä ja se oli hieno ja kaunis.


Keikan loputtua oli sitten stalkkausaika kun haluttiin tietenkin kiittää kaikkia hienosta keikasta. Ja Tonylle meillä oli muutakin asiaa. Asetuttiin bäkkärin ovien viereen ja melko mukavasti siitä porukat kulkikin ohi ja jaeltiin kiitoksia. J, meidän oma hobitti, halus yhteiskuvan hevihobitin kanssa ja tämä toive toteutui jo aikaisemin hyödylliseksi osoittautuneella "kauneuskuva"-asetuksella. Minä ja L päädyttiin myös J-P:n kainaloon. Viimeks kun nähtiin se, oltiin pyydetty nimmarit tisseihin ja tisseistä herra meidät nytkin muisti. Lupas kyllä ens kerralla yrittää muistaa muutakin :DD Kun herra lähti takas bäkkärille, pyydettiin sitä viemään terveiset Tonylle ja Marcolle että tulisivat moikkaamaan, ja herra lupas. J kyllä sit totes että ei salee muista, ja syntyi sen illan hekotteluosuus "Tony, Marco, Tony Marco... Tissit, tissit." :D Marco ilmestyi jossain vaiheessa ulos, tosin hämäräksi jäi oliko se J-P:n ansiota. Pikkuhiljaa sit selvis että Tony, se lusmu, oli karannut takaoven kautta, ja muristiin sille telepaattisesti aiheesta. Sitten tulikin järkkäri hätistelemään että menkääs tytöt kotiin, ja toteltiin kiltisti. No, vähän ajan kuluttua :D Kampissa jakaannuttiin kun J lähti Rautatieaseman kautta kotiin, L hyppäs kaukobussiin ja minä+S lähibussiin, jolla päästiin mukavasti S:n luo nukkumaan :)