Pohdittiin N:n kanssa, mennäänkö edellisenä iltana Nosturiin vai matkustetaanko yhden keikan takia Tampereelle. Päätettiin suunnata Pakkahuoneella kahdesta syystä: Se olis k-18, toisin kuin Nose, eli vähemmän ärsyttävää porukkaa kun skidit puuttuu, ja toisekseen Pakkiksella keikkatarjontaa täydentäisi aina niin ihana Teräsbetoni. Pyrittiin pois ruuhkan alta, ja lähdettiin matkaan kolmen maissa. Koska ollaan molemmat lähinnä kallellaan Stam1naan ja Teräsbetoniin, kuunneltiin ajomatkan aikana näytteitä siitä, mitä oli edessä. FM2000, Rytmihäiriö ja Mokoma eivät suuremmin inspanneet, joten keskityimme lähinnä Stam1naan ja Teräsbetoniin, hupsista. Pysähdyttiin tankkaamaan Linnatuulessa ja samalla syötiin, mutta kyllä melko nopeasti Tamperekin tuli vastaan. Kokeiltiin onneamme ja ajettiin Tullintorille, mutta melkein heti tuli parkkitäti sanomaan että tää on sakkopaikka, joten ei muuta kuin Hämeenkatua pitkin etsimään parkkista, ja lopulta jätettiin auto jonnekin kauas Keskustorin taa. Sieltä marssittiin reippaasti jonoon, eikä edes tullut kuin vähän kylmä. Onneksi ovien aukaisemiseen ei mennyt pitkää aikaa, ja päästiin narikan kautta sisään.

Homma oli hoidettu ovelasti siten, että joka toinen bändi esiintyi Klubin puolella, joten roudaustauot oli melko lyhyitä. FM2000 aloitti illan Klubilla, katseltiin epämääräisen kiinnostuneina vaikka melko tylsältä näytti ja kuulosti. Pittiinkään ei uskaltauduttu kun tilaa oli niin vähän. Bongasin yleisöstä ihan Paavon näköisen tyypin ja mulkoilin sitten sitä pitkän aikaa varmistaakseni ettei kyseessä ole Paavo ;D Siirryttiin hyvissä ajoin ison salin puolelle odottamaan Mokomaa. Niiden keikan aikana tuli riehuttua pitissäkin melko lailla, oli vaan hankala arvioida milloin kannattaa mennä kun ei tuntenut musiikkia ollenkaan. Pitistä selvisin vammoitta, mutta: seisoskelin vähän liian lähellä pitin reunaa jossain vaiheessa, siinä oli pari tyyppiä mun ja pyörteen välissä. Sitten pitistä sinkos joku herra kuin paraskin tykinkuula, välissä olevat väisti mutta koska katsoin lavalle, ehdin vaan vähän nostaa käsiä eteen. Lopputulos: kundi pamahti suoraan päin mun kättä, ja kaikki liike-energia suoraan pikkusormen päähän. Sormen nivelet sanoi kritskratspoks. Ei se heti sattunut, joten kattelin keikan loppuun ja mentiin sit N:n kanssa etsimään jäitä tai jotain EA-kalustoa. Ei löytynyt mitään jäätä parempaa, joten jääpussi käteen ja Rytmihäiriötä ihmettelemään. Nekin oli aika tylsiä, ja mä yritin suojella parhaan mukaan kättäni tönimiseltä, joten siirryttiin salin puolelle istuskelemaan seinän viereen ja odottamaan illan tähtihetkeä eli Stam1naa. Juteltiin parin järkkärin kanssa ja joku randomtyyppi tuli kanssa tekemään tuttavuutta. Mun jääpussista ehti sulaa jäät kokonaan ennen keikan alkua, joten kävin hakemassa muovituopillisen jäitä ja upotin sormen sinne.

Keikkaa ei tietenkään voinut katsoa sivusta, joten ei muuta kuin keskemmälle. Pitti pyöri lähellä ja välillä jouduin ihan sen reunalle. Jossain vaiheessa siinä oli muutaman ihmisen muuri välissä, mutta silti olin hätää kärsimässä kun yritin suojella kättäni, jolloin mun pitinvastaisella puolella seisova kundi katto mua, huomas ahdingon, tarttui olkapäistä ja siirs mut taakseen turvaan ja esti ettei mua tönitty lisää. Moiskautin sille pusun poskelle kiitokseksi. N kävi välillä pitissä ja tuli aina välillä takas mun luo fiilistelemään, ja oli kivaa. Älyttömän hyvä keikka, Hippi psyykkas meitä poliittiseen aggressioon Timo Soinia vastaan ja muutenkin huudatti. Kun Stam1nat lopetti, suunnattiin Klubin kautta ulos tupakkapaikalle, ja mä soitin töihin ja kotiin ja ilmoitin mitä kädelle oli käynyt. VEM sano puhelimessa että Kampin Terveystalo on 24/7 auki, mee sinne ja jouduin sit selittelemään että niin kun mä en ole Helsingissä vaan Tampereella just nyt... Sit käytiin vielä hetken verran katselemassa Teräsbetonia, mutta niiden karismalle ei sopinut se pieni lava joten lähdettiin pois :D Ravattiin reipasta tahtia autolle, koska ulkona oli kylmä, ja hetki ehdittiin palella ennen kun auto lämpeni matkustusmukavaksi. N ei jaksanut ottaa piilareita pois ennen lähtöä, mikä kostautui loppumatkasta kun siltä tippui toinen piilari. Ei muuta kuin seuraavasta liittymästä puolisokkona alas ja huoltoasemalle sorkkimaan silmiä paikoilleen :D Mut hyvin selvittiin siitäkin ja molemmat pääs turvallisesti kotiin!