No niin, taas nähtiin että onnettomuus ei tule yksin, ja jos rahaa alkaa mennä, sitä menee todella! Tässä huhtikuussa on ilmennty odottamattomia rahareikiä, kuten puoleen hintaan (n. 150€) bongatut Minna Parikat, muurilta alas loikannut koiranpentu (eläinlääkäri on kallis investointi) ja auton kaiuttimet. Sitten julkaistaan tieto että Apocalypticalla olis tulossa semmoinen pienimuotoinen suomenkiertue syyskuussa.... Näyttäis tältä:

9.9 Kuopio
10.9 Tampere
11.9 Helsinki
13.9 Lahti
14.9 Mikkeli

Liput: Check. Neljä noista on konserttisali-style, eli istumapaikat. Meidän tapauksessa luonnollisesti eturivipaikat :D Mikkelissä on sitten seisomista, eli viimeiselle keikalle himmeet bailaushabitukset ;) Kädet kyynärpäitä myöten ristissä kyllä toivotaan että johonkin väliin (esim. kesälle) saisivat ängettyä vielä yhden keikan. Seuraava keikka on nimittäin mulle viidestoista! (ja H:lla ja L:llä on sama tilanne!) Ja jos johonkin väliin tulisi vielä yksi keikka, päästäisiin viettämään Mikkelissä kakskymppisiä, eli keikkojen määrä saavuttaisi iän. Itsehän siis siirryn kakkosella alkavalle ikäkymmenelle kaksi päivää ennen Kuopion konserttia.... :)

Hitusen kyllä tuntui tilin saldossa tuo keikkarupeama, konserttisalikeikat ovat hävyttömän kalliita! Tai ainakin omasta mielestäni on älytöntä, että suomalaisen (eli kotimaisen) bändin keikat maksavat 42€/kpl. 42€?! Korkeaa hintaa toki perustellaan sillä, ettei ole takuutta siitä että Apocalyptica myisi Suomessa salin täyteen. No ei varmana myykään jos hinta on tummoinen kiskurihinta -.- (ja hiljaa siellä "ei se tyhmä ole joka pyytää vaan se joka maksaa" - nokkeluuksien kanssa :'D) Muutenkin vähän hassua että Suomessa bändi tekee noita konserttisalikiertueita ja yhdellä keikalla viidestä pääsee vähän pomppimaan. Kyllä klubikeikatkin kelpais!

Mutta näin ollen, syyskuuta odotellessa......